Povestea noastră

Te invităm să descoperi Povestea Preparatelor din Carne de pe Valea Gurghiului, produse după reţete transmise din generaţie în generaţie, de la bunici şi străbunici, direct în farfuriile tuturor consumatorilor dornici să încerce
gustul mezelurilor de altădată.

1poveste
1994
Activitatea nostră a început într-o zonă de munte la poalele munților Gurghiu printr-un mic magazin sătesc cu doar câțiva clienți zonali.
1996
Să deții o fabrică de carne era ceva nou în zona noastră. Așa că, cu dibăcie s-a pus bazele fabricii de preparate din carne Coniflor și a abatorului pentru sacrificarea porcinelor și bovinelor.
1998
Fabrica noastră de pe Valea Gurghiului a început prima producție de carne și preparate din carne.
1999
Întrucât era singura fabrică de preparate din carne de la poalele munților Gurghiu, micii clienți veneau personal la noi pentru a-și alege și achiziționa produsele. Odată cu trecerea timpului numărul de clieti mulțumiți s-a mărit, urmând a se începe distribuția proprie pe valea mureșului și în împrejurimi.
2004
Ne mândrim cu 2 magazine proprii de prezentare a produselor și preparatelor din carne în localitatea Gurghiu.
2007
Datorită numărului tot mai mare de comenzi s-a urmărit extinderea fabricii de preparate din carne, modernizarea tuturor componentelor și a spațiului de producție, retehnologizarea fabricii prin utilarea acesteia cu utilaje noi, la standardele UE, fiind autorizată sanitar-veterinar pentru schimburi intracomunitare, abatorul pentru sacrificarea animalelor închizându-se.
2poveste
3poveste3
2008
Fabrica s-a schimbat, s-a înfrumusețat modernizându-se, însă ingredientele și materia primă folosite pentru prelucrarea produselor au rămas aceleași ca la început, gustul specific de la țară al produselor păstrându-se până în ziua de astăzi.
2010
Înregistrând lună de lună creșteri semnificative, fabrica ajunge să producă în jur de 100 sortimente de preparate din carne, satisfăcand necesitătile unui număr de peste 600 de clienți mulțumiți din județele Mureș, Neamț, Cluj, Bistrița și Harghita.
2012
Fabrica fiind dotată cu un laborator uzinal, primește autorizarea sanitar-veterinară pentru realizarea de analize fizico-chimice ale produselor proprii de origine animală.
2014
Produsele sunt ambalate în atmosferă protectoare,cu ajutorul noii linii de termoformare, fapt care permite ca prospețimea și calitatea preparatelor din carne să se păstreze din momentul producției până în farfuria consumatorului.
2018
Inaugurăm noua gamă de mezeluri feliate, sub un nou brand Bunătăți de Gurghiu, produse și preparate din carne premium, realizate după rețete bine meșteșugite care amintesc de gustul de la țară.
4poveste

Dacă alegeţi să degustaţi bunătăţile de Gurghiu veți simți armonia împrăștierii în gură a gustului unic al produselor de la ţară și vă veți bucura de fiecare moment de reîntoarcere la tradiţie!