diploma-merit

Gustul aromat și rustic

al produselor din carne, specific bucătăriei ardeleneşti de pe Valea Gurghiului, este păstrat prin minuţioasa alegere a condimentelor cât mai naturale și a materiei prime de calitate superioară.

Autorizarea sanitară pentru schimburi intracomunitare

cu produse alimentare de origine animală, respectiv Ștampilă Ovală, obținută de Fabrica Coniflor în 2008, ne permite extinderea accesului pe piețele Uniunii Europene dar și în marile magazine de tip retail.

top-firme-2010

Locul 1

ocupat în topul firmelor din județul Mureș, în anul 2010, ne-a motivat să oferim permanent clienților produse de cea mai înaltă calitate, începând de la carne proaspătă și congelată, pastă de mici, la produse fiert afumate și produse crud-uscate.

Calitatea și îmbunătățirea
continuă

a produselor și preparatelor din carne este completată și de certificarea ISO 22000:2018 prin care se mențin continuu condițiile de igienă și siguranță alimentară.

ISO 22000-2018
ISO 22000-2018

Standardul ISO 22000:2018

însumează certificări ale sistemelor de siguranță alimentară prin recunoașterea oficială a capacității de producere și distribuire de alimente sigure pentru consumatori, sporind încrederea acestora în preparatele din carne produse la fabrica Coniflor.

Acreditarea UKAS

confirmă că firma Coniflor a fost evaluată în raport cu standardele recunoscute la nivel internațional, pentru a demonstra capacitatea de competentă, imparțialitate și performanță.